KG Johansson – Tosh

Tosh och hans bror Kueso tillhör den högsta adeln. Deras liv är bekymmerslösa, uppe i världen som deras folk har skapat. Men även prinsar är människor och den som lever högt har långt att falla.

KG Johanssons nya roman utspelar sig i ett grönskande Sahara för många tusen år sedan. Det är storslaget och fantasieggande men samtidigt intimt och personligt av en av våra stora berättare.

Sagt om Tosh

”Tosh är en fantastisk roman” ”… svindlande storslaget”
Bokhyllan

”Författaren ledsagar läsaren genom de olika lagren av spänning, relationer och katastrofer med stor fantasi och lagom mycket filosofi. … Emellanåt är denna roman, som har drag av äldre tiders episka äventyrsberättelser, rent av storslagen.”
DAST Magazine

”Tosh är en spekulativ upptäcktsresa av Afrikas tidiga flodkulturer” … ”En väldigt bra bok”
Boktradition

”Det finns många lager att upptäcka i denna bok och värld som författaren har skapat. Man kan läsa den som en äventyrsbok om ett livsöde som får uppleva många saker, men man kan även också gräva sig djupare ner i de olika samhällen som beskrivs i boken.”
Håkans hylla

”KG Johansson har en osviklig förmåga att få sina miljöer att kännas organiska och jordnära … Det är magiskt och otroligt men samtidigt verklighetsnära och trovärdigt.”
Stewe Sundin

Information

Titel: Tosh
Författare: KG Johansson
Genre: Historisk fantasy
Utgivningsdatum: 2017-11-17
ISBN: 978-91-87585-54-8
ISBN (e-bok): 978-91-87585-55-5
Format/sidor: Mjukband, 372 sidor